Ismerjen meg minket!

Kevevára pálinkaház 2015 óta folytatja tevékenységét Ráckevén. Az alapító – Körmendi Lukács – kezdetektől fogva kifejezetten a Csepel-sziget környékén termő gyümölcsök feldolgozására alapozta a főzde működését, és csakis a legkiválóbb gyümölcsöket használta fel pálinkáihoz, többek között ennek is köszönhető azok különlegesen jó minősége. Pálinkáink az elmúlt években rengeteg elismerést kaptak a fogyasztóktól, illetve több díjat is szereztünk a pálinkafőző versenyeken.

Főzőmesterünk a Corvinus Egyetemen szerezte gyümölcstermesztő diplomáját és elkötelezett a kiváló pálinkák készítése mellett. Pálinkafőző berendezésünket az Alcohol System Kft. gyártotta több évtizedes szeszipari tapasztalatok felhasználásával.

A berendezések alkalmasak gyümölcscefrék és szőlőtörköly feldolgozására a kiváló minőség garantálásával. Két berendezés működik 1 db 600 l-es és 1 db 300 l-es üst. Így a kisebb mennyiséget is egyedileg lehet kifőzni (párlatolni). Kereskedelmi főzés is működik, így saját márkás termékünk megvásárolható Pálinkaházunkban.

Körtefa
Pálinka

Kiváló minőség

Pálinkáink kizárólag kiváló alapanyag – I. osztályú, gondosan válogatott gyümölcs felhasználásával és hagyományos receptek alapján, a Kárpát-medencei pálinka kultúra minőségének irányelveit szem előtt tartva készülnek el. Garantált minőségű termékeket állítunk elő és forgalmazunk.

Csepel-szigeten jelentős szőlő és gyümölcstermesztés folyik, így a pálinkafőzéshez helyben áll rendelkezésre a minőségi gyümölcs alapanyag és a korszerűen felszerelt pálinkaház. Budapest közelében Ráckevén megtalál minket!

Rólunk készült videók