Elérhetőség
Szállítás
Fizetés
Kapcsolatfelvétel
Elérhetőség
Cégnév / Név:
Larssen-Szádfal Építő Kft.
Cím:
2300 Ráckeve, Újhegy, Cukorka utca 2..
Nyitvatartási idő:
Hétfő:
08:00 - 15:30
Kedd:
08:00 - 15:30
Szerda:
08:00 - 15:30
Csütörtök:
08:00 - 15:30
Péntek:
08:00 - 15:30
Szombat:
Zárva
Vasárnap:
Zárva
Telefon:
Áruház neve:
kevevarapalinka.hu
Adószám:
23720936-2-13
Cégjegyzék szám:
13-09-152448
Kapcsolattartó neve:
Kevevára Pálinkaház
Kapcsolattartó telefonszáma:
+36 30 968 66 68
Kapcsolattartó e-mail címe:
Körmendi Lukács Dominik:
+36 30 968 66 68
Szállítás
Személyes átvétel az üzletünkben
Személyes átvétel irodánkban egy előre egyeztetett időpontban. Tel.:

Körmendi Lukács Dominik: +36 30 968 6668

(Az irodánkban történő személyes átvétel során csak készpénzes fizetésre van lehetősége.)
Nyitvatartás: H-Cs: 7-15 óráig, P: 13 óráig
MPL házhozszállítás
Csomagod az MPL futárszolgálat munkatársai fogják kiszállítani a fent megadott címre. A csomag elküldésekor e-mailben és sms-ben is tájékoztatunk a várható kiszállítás időpontjáról. Átvételkor kérünk, hogy győződj meg a csomag sértetlenségéről! Ha láthatóan külső mechanikai behatás következtében sérült csomagot kaptál, kérésedre a futár jegyzőkönyvet vesz fel, ezzel utólag bizonyítható, hogy nem nálad sérült meg a csomag. Ha probléma lenne jelezd e-mailben és a továbbiakat mi intézzük!

A kiszállítás bruttó 20.000.- Ft felett megrendelés esetén az egész országban ingyenes!
A hétvégéken illetve ünnepnapokon leadott rendeléseket a rá következő munkanapokon tudjuk feldolgozni és feladni.
Ha nem vagy otthon a kiszállításkor, akkor sincs mitől félned! A Magyar Posta még egyszer megkísérli a kiszállítást, ezután a csomagod a legközelebbi postára kerül ahol 5-10 munkanapon belül átveheted.

Szállítás módja, menete

1. A megrendelést legkésőbb a beérkezést követő munkanapon feldolgozzuk. A megrendelt termék kiszállítása a készleten levő termékek esetén maximum 3 munkanapon belül, a rendelésre szállított termékek esetében általában 7 napon belül történik. Ettől eltérő esetben felvesszük Önnel a kapcsolatot.

2. A megrendelés feldolgozását követően egy visszaigazolást küldünk e-mailben, mely tartalmazza a rendelt termékek listáját és a számla végösszegét.

3. Az áru feladásakor egy e-mailt küldünk Önnek, mely tartalmazza a kézbesítés dátumát.

4. A csomag az esetek 95%-ban a feladást követő munkanapon 8-16 óra között kerül kézbesítésre a megadott szállítási címre. A szállítást az MPL (Magyar Posta) futárszolgálata végzi. Az áru ellenértékét a futárnak áruátvételkor lehetősége van készpénzben átadni. A legtöbb futárnál már lehet bankkártyával is fizetni.

Mi van, ha nem tartózkodik a címen senki, amikor jön a futár?

Amennyiben az első kézbesítés sikertelen, úgy az MPL diszpécsere felveszi Önnel a kapcsolatot a megadott telefonszámon egyeztetés céljából, majd újból kiszállítják a címre a csomagját. Ha a második kézbesítéskor sem találnak senkit, aki átvenné a csomagot, egy értesítőt hagy a futár a postaládában. A csomag a helyi postán 15 napon belül átvehető. (Ahogy például az ajánlott leveleket szokták)
Ha a csomag elindítását követően (melyről e-mailben értesül) 48 órán belül sem kapja meg rendelését, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy segíthessünk a minél gyorsabb kézbesítés érdekében.

Néhány hasznos tanács

Figyeljen arra, hogy az irányítószámot és a telefonszámot pontosan adja meg a sikeres kézbesítés és az esetleges kapcsolatfelvétel érdekében! Szállítási címnek olyan címet adjon meg, ahol napközben tartózkodik Ön vagy aki átveheti (pl.: munkahely, szomszéd, rokon, stb.) Rendeléskor a "szállítási cím" mezőben kell feltünteti ezt a címet! Ettől a számlázási cím természetesen eltérhet. Fontos, hogy a minél egyszerűbb kézbesítés érdekében a cím a lehető legpontosabb legyen: Ir.szám, Város, Utcanév, u./tér/köz/stny., házszám, lépcsőház/emelet/ajtó (ha van)

Külföldi megrendelés

Határon túli megrendelés esetén módunkban áll 0% Áfás számlát kiállítani, amennyiben a vásárló rendelkezik közösségi adószámmal és igazolja, hogy más EU tagországba szállítja ki a vásárolt termékeket. Határon túlra, futárszolgálattal történő kiszállításra sajnos egyelőre nincs módunk, kizárólag magyarországi átvétel lehetséges.

Felvilágosítás, speciális kérés és esetleges probléma esetén kérjük, üzenjen Vevõszolgálatunknak vagy hívja a +36-30-968-66-68 közvetlen számot (munkaidőben)
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
9 999  Ft
2 590 Ft
10 000  Ft
19 999  Ft
1 990 Ft
20 000  Ft
-
ingyenes
Fizetés
Készpénzzel a helyszínen
Személyes átvétel irodánkban egy előre egyeztetett időpontban. Tel.:

Körmendi Lukács Dominik: +36 30 968 6668


(Az irodánkban történő személyes átvétel során csak készpénzes fizetésre van lehetősége.)
Nyitvatartás: H-Cs: 7-15 óráig, P: 13 óráig
Helyszín: 2300 Ráckeve, Újhegy, Cukorka utca 2.
Előre utalással
Utánvéttel
Kapcsolatfelvétel
Kötelező!
Kötelező!
Kötelező!